Inzenden Business

De inzendingsperiode is voorbij. Bedrijven kunnen geen cases meer inzenden voor onderstaande Business-categorieën van The Best Social Awards. De vakkundige jury komt bijeen om de gekwalificeerde cases – die allen moeten voldoen aan de Algemene Voorwaarden – uit de Business-categorieën uitvoerig te beoordelen . Op 25 april maken wij de genomineerden uit de Business-categorieën bekend.

Heb je ondertussen nog vragen? Je kunt ons altijd bereiken op Instagram, Facebook of via info@thebestsocialawards.nl.

 • Beste Agency
  Welke agency mag zit dit jaar Beste Agency van 2022 noemen, dankzij de meest spraakmakende en innovatieve content? Welk bureau is de pionier van ons social medialandschap?
 • Beste Augmented Reality
  Van absurde lenzen tot toffe filters: het zijn allemaal vormen van augmented reality. Maar welk bedrijf wist dit op innovatieve en creatieve wijze in te zetten? Wie gaf die extra virtuele laag aan de social content aan de hand van augmented reality?

  In samenwerking met:
  Snap Inc.
 • Beste Branded Podcast
  Welke podcast weet zijn luisteraars iedere keer weer te interesseren of amuseren? Wie weet een groot publiek aan te spreken en daarmee betrokkenheid te creëren?
 • Beste Campagne
  Wat zijn de beste social activaties en promoties via social media van het afgelopen jaar? Welke campagnes maken het onderscheid en hebben een echt social hart dat klopt van alle kanten?
 • Beste Community Management
  Welk bedrijf blinkt uit in diens tone of voice? Wie luistert naar zijn doelgroep, maar weet ook op het juiste moment geen blad voor de mond te nemen?
 • Beste Copywriting
  Ondanks de digitale evolutie blijft de waarde van tekst prominent aanwezig. Van mooie reclameteksten tot doordachte woordspelingen in video’s of statisch beeld: alles kan. Zolang de geschreven copy de uiteindelijke post maar versterkt. Of nog beter: bepaalt.
 • Beste Influencer Campagne
  Campagnes met influencers? Ja, die zijn er natuurlijk in overvloed! Maar bij welke campagne droeg de influencer daadwerkelijk iets bij aan de boodschap? Bij welke campagne spatte die match made in social heaven ervan af?
 • Beste Inhaker
  Welk bedrijf wist de toon te zetten met een knaller van een inhaker? Wat was nou echt die grappigste, mooiste, snelste en meest creatieve inhaker op hypes, feestdagen of actualiteiten?
 • Beste Innovatie
  Dé categorie waarbij de meest vernieuwende cases van het jaar centraal staan. Wie stond alvast met één been in de toekomst, door op de meest innovatieve manier social media in te zetten? En dit kan in elke vorm zijn: denk aan short videos, filters, apps, livestreams of augmented reality. Het kan niet innovatief genoeg zijn.
 • Beste Livestream
  Livestreams zijn er in allerlei soorten en maten, van Instagram tot Facebook en van Twitch tot TikTok. Maar wie weet de show te stelen en de aandacht van het publiek écht vast te houden?
 • Beste Merk Op Facebook
  Welk merk zorgt ervoor dat jij je Facebookaccount nog steeds niet hebt verwijderd? Wie weet hoe hij met creatieve content de aandacht van Facebook-gebruikers kan vasthouden wanneer ze door hun tijdlijn aan het scrollen zijn?
 • Beste Merk op Instagram
  Welk merk weet keer op keer origineel uit de hoek te komen en onderscheid zich met likeable content op Insta? En wie weet hoe hij volgers moet aanspreken via story’s en feed posts?
 • Beste merk op TikTok
  Welk merk weet in die eerste drie cruciale seconden van een video de aandacht vast te houden? Wie begrijpt de TikTok-trends en weet daarin uit te blinken?
 • Beste Merk op YouTube
  Welk merk weet de doelgroep te vermaken en tegelijkertijd te informeren en inspireren? Wie spreekt de taal van de YouTube-community en weet daarmee geregeld de handjes in de lucht en ‘duimpjes omhoog’ te krijgen?

  In samenwerking met:
  International Video Company
 • Beste Positive Impact
  Welk bedrijf maakt een duidelijk statement door middel van een post, account, kanaal of campagne, en laat hierbij tegelijkertijd de maatschappelijke boodschap zwaarder wegen dan de commerciële? Wie focust op diversiteit, representatie en inclusie? En wie is liever maatschappijkritisch dan bang voor eventuele kritiek?

  In samenwerking met:
  Boomerang Agency
 • Beste Talent
  Welke social pionier van 30 jaar of jonger weet diens talent en ambitie om te zetten in originele en effectieve content? Wie wordt dit jaar hét talent van de social media-branche?

  In samenwerking met:
  dentsuACHTUNG!
 • Beste Video
  In de categorie Beste Video draait het om de mooiste, de meest creatieve of branded social video. En of dit nu met een drone, een smartphone of aan de hand van animatie is gemaakt: zolang het maar een video is die een hoop impact maakt.