Jury

Beste Agency
Welke agency heeft dit jaar de meest creatieve en innovatie content gemaakt? En mag zich daarmee de beste agency van dit jaar noemen? Een onafhankelijke jury bepaalt de nominaties en winnaars.
Beste Campagne
Wat zijn de beste social activaties en promoties via social media van het jaar? Welke campagnes maken het onderscheid en hebben een echt social hart dat klopt van alle kanten.
Beste Positive Impact
Welk bedrijf maakt een duidelijk statement door middel van een post, account, kanaal of campagne en durft het hoofd boven het maaiveld uit te steken? Wie gebruikt haar platform om een verschil te maken, inclusie te stimuleren en trekt zich niks aan van eventuele kritiek?
Beste Augmented Reality
Welk bedrijf gebruikt Augmented Reality op een innovatie en creatieve manier? Denk in deze categorie aan bijzondere stories of bijvoorbeeld aan lenzen en andere virtuele lagen die een extra dimensie geven aan je social post.
Beste Community Management
Welk bedrijf gaat actief het gesprek aan met volgers en weet hierbij indruk te maken? Wie verrast de volger het hele jaar door met ijzersterke community management?
Beste Vertical Video
sponsored by:
Zeg je social media dan zeg je vertical video. Maar welke video was het mooist, creatiefst of meest bijzonder. Welk bedrijf liet de kijker recht overeind staan en maakte de beste vertical video van het jaar?
Beste Copywriting
Hier beoordelen we de beste teksten op social media van bedrijven. De mooiste reclameteksten, spitsvondige epistels of doordachte woordgrappen. Tekst mag in elke vorm gepubliceerd zijn, dus zowel in video’s als statisch beeld maar de copy moet duidelijk de kracht van de post versterken of zelfs bepalen.
Beste Innovatie
sponsored by:
In deze categorie staan de meest vernieuwende cases van het jaar centraal. Wie stond alvast met een been in de toekomst door op de meest innovatieve manier social media in te zetten? Dit kan in elke vorm zijn, zoals bijvoorbeeld creatieve stories, layers, filters, apps, technologie, livestream, voice of Virtual Reality.
Beste Influencer Campagne
Een campagne die gebouwd is rondom influencers, waarbij de juiste influencers zijn ingezet en de boodschap duidelijk over kwam.
Beste Inhaker
Wie maakte dit jaar de grappigste, mooiste, snelste en meest creatieve inhaker op actualiteit, hypes of vaste feestdagen?
Beste Lancering
Wie lanceerde dit jaar een nieuw merk, kanaal, product of herpositioneerde een merk en deed dit op fenomenale wijze via social.
Beste Talent
Welke social pionier van 30 jaar of jonger weet zijn of haar talent en ambitie om te zetten in originele en effectieve content? Je mag hierbij jezelf of een collega inzenden.
Beste Video
In deze categorie vinden we de mooiste, beste, slimste of branded video’s van bedrijven gemaakt voor social. Gemaakt met drone of smartphone, een livestream of een animatie, maakt niet uit - zolang het maar een video is.
Beste Webcare
We zijn op zoek naar de best opgeloste, creatiefste of meest bijzondere webcare. Belangrijk is hierbij dus dat er een vraag wordt gesteld door een klant en deze opgelost wordt door het bedrijf. Dit kan zich zowel openbaar als in dm afspelen.