Over The Best Social Awards

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, de crème de la content. Wij willen de plek waar we zo veel tijd doorbrengen – social media dus – mooier en beter maken. Daarom vieren we eens per jaar het social talent en geven we creatieve, grappige en innovatieve content een podium.

Het op het tweedaags evenement worden prijzen in business- en audience categorieën uitgereikt. Op dag één vieren we de branche en reiken we prijzen uit aan merken en bedrijven die mooie social content maken. Dag twee staat in het teken van de audience categorieën, we eren creatieve creators, mooie berichten en overige internethelden. In 2021 zal dit event worden uitgezonden via een livestream.

Heb je vragen over samenwerkingen en sponsorships? Stuur een mailtje naar sales@thebest.social of bel met 06-23992158. Voor overige vragen kun je mailen met sanne@thebest.social

STEMPROCES BUSINESS

Bedrijven, organisaties en instanties kunnen hun mooiste werk via deze website inzenden. Een professionele jury bepaalt de nominaties en de winnaars. De genomineerden horen tijdens de business awardshow wie een The Best Social Award wint. De winnaars worden dus bepaald door een jury.

STEMPROCES AUDIENCE

Er kunnen door iedereen suggesties worden ingediend voor de publieke categorieën van The Best Social Awards. De redactie van The Best Social Media doet research, bekijkt alle suggesties en beoordeelt wie er het afgelopen jaar opviel door creativiteit en originaliteit. Hierna worden de genomineerden bekend gemaakt. Ook vraagt de redactie een adviesraad om hun mening, deze telt voor de helft mee. Vervolgens mag het publiek gaan stemmen om te bepalen wie er wint. The Best Social Awards in de audience categorieën worden uitgereikt op dag twee.

OVER DE ORGANISATIE

The Best Social Awards is een initiatief van social media bedrijf The Best Social. Onder The Best Social vallen ook het platform van The Best Social Media (NL, DE, EN), The Best Social Jobs en The Best Social Studio.
Team:
Diederik Broekhuizen – creatief leider
Sanne Tiemissen – coördinator awards
Nina Cozijnsen – communicatie & redactie