Over The Best Social Awards

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, de crème de la content. Wij willen de plek waar we zo veel tijd doorbrengen – social media dus – mooier en beter maken. Daarom vieren we eens per jaar het social talent en geven we creatieve, grappige en innovatieve content een podium.

Tijdens The Best Social Awards worden prijzen in de business- en audience categorieën uitgereikt, dat doen we al sinds 2014. Voor de business categorieën reiken we prijzen uit aan merken en bedrijven die mooie social content maken. Voor de audience categorieën eren we creatieve creators, mooie berichten en overige internethelden.

April 2023: De 10e jubileumeditie belooft een interactief feest te worden, met een bang. Meer info volgt spoedig.

Heb je vragen over samenwerkingen en sponsorships? Stuur een mailtje naar collabs@thebest.social of bel met 06-23992158. Voor overige vragen kun je mailen met projectmanagers@thebest.social

STEMPROCES BUSINESS
Join the awards

Bedrijven, organisaties en instanties kunnen hun mooiste werk via deze website inzenden waarin zij moeten voldoen aan de Algemene Voorwaarden. Een professionele jury bepaalt de nominaties en de winnaars. De genomineerden horen tijdens de awardshow wie een The Best Social Award wint. De winnaars worden dus bepaald door een jury.

Deze jury komt hiervoor bijeen op een juryavond om alle gekwalificeerde cases te bespreken. Juryleden worden hierbij zo ingedeeld zodat zij niet oordelen/ stemmen op werk waarbij zij of hun bedrijf bij betrokken zijn. Ook werk van sponsors wordt onafhankelijk beoordeeld.

Alle juryleden brengen na overleg individueel hun stem uit. De cases met de meeste stemmen én de cases met het hoogste cijfergemiddelde worden vervolgens genomineerd. De jury stemt diezelfde avond nog een keer individueel op de genomineerde cases: deze stemmen zijn doorslaggevend en bepalen de winnaar voor deze categorie. The Best Social is de enige die op dat moment op de hoogte is van de uitslag.

 

STEMPROCES AUDIENCE
Support your Hero

Iedereen kan suggesties indienen voor de audience categorieën van The Best Social Awards. De redactie van The Best Social Media doet research, bekijkt alle suggesties en beoordeelt wie er het afgelopen jaar opviel door creativiteit en originaliteit. Hierna worden de genomineerden bekend gemaakt. Ook vraagt de redactie een adviesraad om hun mening, deze telt voor de helft mee. Vervolgens mag het publiek gaan stemmen om te bepalen wie er wint. De genomineerden horen tijdens de awardshow wie een The Best Social Award wint.

OVER DE ORGANISATIE

The Best Social Awards is een initiatief van social media bedrijf The Best Social. Onder The Best Social vallen ook het platform van The Best Social Media (NL, DE, EN), The Best Social Jobs en The Best Social Studio.

Team:
Marloes Leeuw – creatief leider
Willeke Keulen – coördinator Awards
Sophie van der Hoeven – communicatie & redactie
Nina Cozijnsen – partnerships
Jennifer Beems, Esmée Peters & Carlijn van Egten – organisatie & productie Awards