Veelgestelde Vragen

 • HOE WERKT HET INZENDEN VOOR DE VERSCHILLENDE CATEGORIEËN?
  Categorieën voor The Best Social Awards – Business (CASES INZENDEN)
  Vanaf 11 oktober tot en met 23 november 2023 kunnen kleine en grote bedrijven, instanties en overheden hun werk inzenden voor de Business-categorieën: Beste Campagne, Beste Influencer Campagne, Beste Inhaker, Beste Video, Beste Positive Impact, Beste Innovatie, Beste Merk op YouTube, Beste Merk op Instagram, Beste Merk op TikTok, Beste Community Management, Beste Copywriting, Beste Podcast, Beste Livestream, Beste Agency, Beste AR/VR-toepassing, Beste Talent.
 • HOE WERKT HET JURYPROCES BIJ THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?
  Bedrijven, organisaties en instanties kunnen vanaf 11 oktober tot en met 23 november 2023 hun beste werk inzenden via de website van The Best Social Awards. De vakkundige jury komt daarna bijeen om alle gekwalificeerde cases te bespreken. De jury wordt zo ingedeeld zodat zij niet oordelen/ stemmen op werk waarbij zij of hun bedrijf bij betrokken zijn. Ook werk van sponsors wordt onafhankelijk beoordeeld. Alle juryleden brengen na overleg individueel hun stem uit. De cases met de meeste stemmen én de cases met het hoogste cijfergemiddelde worden vervolgens genomineerd. De jury stemt diezelfde avond nog een keer individueel op de genomineerde cases: deze stemmen zijn doorslaggevend en bepalen de winnaar voor deze categorie. The Best Social is de enige die op dat moment op de hoogte is van de uitslag.
 • HOEVEEL KOST HET INZENDEN VOOR THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?
  Voor het inzenden van een case betaal je in de eerste weken van de inzendperiode (11 oktober tot en met 16 november 2023) 275 euro. Dit geldt voor alle categorieën. De laatste week (17 november tot en met 23 november) betaal je 325 euro, eveneens voor alle categorieën.

  Adaptaties van buitenlands werk (dat dus niet in Nederland is gecreëerd of niet voor de Nederlandse markt bedoeld is) zijn uitgesloten van deelname. Dit valt ook terug te lezen in de Algemene Voorwaarden waaraan voldaan moet worden.
 • WANNEER EN WAAR IS HET EVENT?
  Details over het event worden binnenkort bekendgemaakt.