Veelgestelde Vragen

 • HOE WERKT HET INZENDEN VOOR DE VERSCHILLENDE CATEGORIEËN?
  Categorieën voor The Best Social Awards – Business (CASUS INZENDEN)
  Van 3 maart t/m 26 maart 2021 kan door kleine en grote bedrijven en instanties worden ingezonden voor categorieën zoals: Beste Agency, Beste Community Management, Beste Inhaker, Beste Campagne, Beste Influencer Campagne, Beste Video, Beste Livestream, Beste Copywriting, Beste Innovatie, Beste Augmented Reality, Beste Internationale Campagne, Beste Positive Impact en Beste Talent.

  Categorieën voor The Best Social Awards - Audience (SUGGESTIES INZENDEN)
  Er kan door iedereen suggesties worden ingediend voor de categorieën van The Best Social Awards namelijk: Beste Thuisblijf-content, Beste 65-plusser, Beste Twitcher, Beste Personality, Beste Youtuber/serie, Beste Twitteraar, Beste Instagrammer, Beste Politicus, Beste Nieuwkomer, Beste Gamer, Beste Tiktok'er, Beste Dier, Beste Clubhouser en Beste Positive Impact.

 • HOE WERKT HET JURYPROCES BIJ THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?
  Stap 1: Bedrijven, organisaties en instanties kunnen van 3 t/m 26 maart 2021 hun beste werk inzenden via de website. De jury komt daarna bijeen en bespreekt alle gekwalificeerde cases. Vervolgens stemmen zij individueel en blind van elkaar. De cases met de meeste stemmen en gemiddelde hoogste cijfers zijn genomineerd. De jury stemt diezelfde avond nog een keer blind op de genomineerde cases en dat bepaalt de winnaar. The Best Social Media is de enige die op dat moment op de hoogte is van de uitslag.
 • HOEVEEL KOST HET INZENDEN VOOR THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?
  Het inzenden van een case kost de eerste twee weken van de inzendperiode (3 t/m 18 maart 2021) €200,00 in alle categorieën. De laatste week (19 t/m 26 maart 2021) kost het inzenden €250,00 in alle categorieën. Behalve de categorie Beste Talent, hiervoor is inzenden altijd gratis. De gecommuniceerde prijzen zijn exclusief BTW. Adaptaties van buitenlands – dus niet in Nederland bedacht – werk zijn uitgesloten van deelname.
 • WANNEER EN WAAR IS HET EVENT?
  Dit jaar worden The Best Social Awards uitgereikt via een livestream. Op 2 juni vindt de uitreiking van de Business categorieën plaats en op 3 juni is het tijd voor de Audience categorieën. De livestreams zijn te bekijken op onder andere Facebook en het YouTubekanaal van The Best Social Media.