Veelgestelde Vragen

 • HOE WERKT HET INZENDEN VOOR DE VERSCHILLENDE CATEGORIEËN?
  Categorieën voor The Best Social Awards – Business (CASES INZENDEN)
  Vanaf 11 oktober tot en met 23 november 2023 kunnen kleine en grote bedrijven, instanties en overheden hun werk inzenden voor de Business-categorieën: Beste Agency, Beste AR/VR-toepassing, Beste Campagne, Beste Community Management, Beste Copywriting, Beste Influencer Campagne, Beste Inhaker, Beste Innovatie, Beste Merk, Beste Merk op Instagram, Beste Merk op TikTok, Beste Merk op YouTube, Beste Podcast, Beste Positive Impact, Beste Talent, Beste Video.
 • HOE WERKT HET JURYPROCES BIJ THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?
  Bedrijven, organisaties en instanties kunnen vanaf 11 oktober tot en met 23 november 2023 hun beste werk inzenden via de website van The Best Social Awards. De vakkundige jury komt daarna bijeen om alle gekwalificeerde cases te bespreken. De jury wordt zo ingedeeld zodat zij niet oordelen/ stemmen op werk waarbij zij of hun bedrijf bij betrokken zijn. Ook werk van sponsors wordt onafhankelijk beoordeeld. Alle juryleden brengen na overleg individueel hun stem uit. De cases met de meeste stemmen én de cases met het hoogste cijfergemiddelde worden vervolgens genomineerd. De jury stemt diezelfde avond nog een keer individueel op de genomineerde cases: deze stemmen zijn doorslaggevend en bepalen de winnaar voor deze categorie. The Best Social is de enige die op dat moment op de hoogte is van de uitslag.
 • HOEVEEL KOST HET INZENDEN VOOR THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?
  Voor het inzenden van een case betaal je in de eerste weken van de inzendperiode (11 oktober tot en met 16 november 2023) 275 euro exclusief BTW. De laatste week (17 november tot en met 23 november) betaal je 325 euro exclusief BTW. Dit geldt voor alle categorieën, al maken we voor ‘Beste Talent’ een uitzondering (gratis inzenden).

  Adaptaties van buitenlands werk (dat dus niet in Nederland is gecreëerd of niet voor de Nederlandse markt bedoeld is) zijn uitgesloten van deelname. Dit valt ook terug te lezen in de Algemene Voorwaarden waaraan voldaan moet worden.
 • WANNEER EN WAAR IS HET EVENT?
  The Best Social Awards 10 Years, zal plaatsvinden op 1 februari 2024 in De Kromhouthal te Amsterdam.
 • HOE KAN IK MIJN DATA LATEN VERWIJDEREN?
  Stuur een mail naar info@thebestsocialawards.nl en we zorgen dat jouw data uit onze database wordt verwijderd.
...